Video Au început lucrările la al treilea spital militar de campanie din ţară. Cum va fi transformat stadionul CFR din Timişoara

  • În România se amenajează cel de-al treilea spital militar de campanie
  • Acesta va fi amplasat la Timişoara, unde au început deja lucrările
  • În zilele următoare vor fi aduse corturile şi aparatura
  • Spitalul se construieşte pe stadionul CFR din Timişoara
2637 afișări

La Timişoara au început deja lucrările. Astăzi au fost aduse utilajele pentru racordarea la reţelele de utilităţi. Al treilea spital de campanie din ţară va fi amplasat în incinta Stadionului CFR.

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş: „Spitalul Militar va avea aproximativ 50 de locuri de cazare pentru pacienţi şi cu paturi pentru ATI, iar aici se vor trata în special, cazurile uşoare şi medii de COVID-19. La acest moment suplimentăm spitalul şi cu o zonă de carantină, cu aproximativ 100 de locuri, care va avea toate dotările, inclusive televizor şi baie.”

În zilele următoare vor fi aduse corturile şi aparatura, iar în maximum o săptămână spitalul va fi functional. Spitalul militar de campanie de la Timişoara va deservi şi judeţele învecinate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici