Video Autocar răsturnat în Vrancea. O persoană a murit, iar alta se află în stare gravă

O persoană a murit şi cel puţin una este grav rănită după ce un autocar s-a răsturnat pe câmp, luni, în judeţul Vrancea, în apropierea oraşului Mărăşeşti. Autocarul care avea la bord 14 persoane, printre care se aflau şi copii, a derapat din cauza stratului de zăpadă de pe carosabil.

894 afișări

Autocarul s-a răsturnat pe şoseaua care leagă localităţile Haret şi Modruzeni după ce a derapat pe carosabilul acoperit cu un strat subţire de zăpadă.

Deoarece în interiorul autocarului se aflau 14 persoane, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Vrancea, o persoană a murit, iar alta este încarcerată şi medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Alte persoane sunt evaluate medical, acestea ieşind din autocar.

Persoanele care nu trebuie duse la spital pentru îngrijiri medicale sunt transportate la un azil de bătrâni din vecinătate deoarece afara este foarte frig.

Forţele ISU Vrancea şi SAJ intervin cu două ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cinci ambulanţe SAJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici