Video Balonul cu aer cald, atracţia din Parcul Herăstrău, greu de ridicat de la sol

Cea mai mare atracţie din Parcul Herăstrău a fost, joi, balonul cu aer cald pe care organizatorii l-au ridicat însă cu greu câţiva metri deasupra solului. Părinţii au fost nevoiţi să stea în soare, chiar şi o oră la coadă, cu cei mici pentru a se bucura de câteva minute în balon.

1712 afișări

Părinţii care au vrut să le facă o surpriză copiilor de 1 iunie au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute în soare, pentru a se putea urca în balonul cu aer cald din Parcul Herăstrău. Din cauza vântului, organizatorii au muncit minute în şir ca să îl poată controla şi să îl poată ridica de la sol.

Cu toate acestea, copiii au fost bucuroşi să se plimbe cu balonul, chiar dacă acesta nu s-a ridicat mai mult de câţiva metri de la sol.

"A fost foarte distractiv şi cel mai mult mi-a plăcut aerul cald şi de abia aştept să fie iarăşi Ziua Copilului ca să mă mai dau cu balonul. Dar eu aş vrea ca balonul să se ridice până la cer şi aş vrea şi eu să îl conduc", a spus Ionică, în vârstă de 5 ani.

"A fost bine în balon şi cel mai mult mi-a plăcut când am fost foarte sus şi aş fi vrut să ajungem până la lună. Şi o să le povestesc colegilor de la grădiniţă cât de frumos a fost în balon", a povestit Sergiu, 5 ani.

La fel de încântaţi au fost şi părinţii, care spun că a meritat aşteptarea în soare pentru a-i vedea pe copii fericiţi.

"Este o experienţă inedită, foarte interesantă pentru copil printr-un prim contact cu zborul. Mai mult de atât nu cred că se putea, dar sunt sigur că experienţa e la alt nivel în momentul în care o faci într-o destinaţie, unde ţi se alocă tot timpul şi nu sunt atâţia oameni în aşteptare. Am avut noroc că am fost pe la început şi cred că am aşteptat vreo jumătate de oră, dar acum m-aş gândi de două ori înainte de a mă pune la coadă. Băieţelul meu, iniţial, a stat pe podea fiindu-i teamă de zgomotul arzătorului, dar s-a acomodat şi a prins curaj să privească de sus priveliştea", a spus Cristian, tatăl unui băieţel de patru ani.

"Să ştiţi că a meritat aşteptarea, este o privelişte extraordinară. Nu ne-am dat seama dacă au avut probleme cu balonul pentru că, nefiind în domeniu, nu am sesizat, dar cei mei au fost extrem de încântaţi. Cum am intrat în parc şi au văzut balonul, am venit direct aici", a povestit o mămică.

Festivalul Copiilor din Parcul Herăstrău se află la a cincea ediţie şi se va desfăşura în intervalul 1-4 iunie. Astfel, la intrarea Charles de Gaulle vor fi organizate evenimente care se adresează celor cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani.

Şi în Parcul Alexandru Ioan Cuza au loc loc evenimente dedicate copiilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici