Video Bărbat de 77 de ani, surprins circulând pe contrasens pe Autostrada Sibiu - Deva | VIDEO

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a fost amendat şi a rămas fără permis pentru două luni, după ce a fost surprins, marţi, circulând pe contrasens pe autostrada A1 Sibiu – Deva.

1466 afișări

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au fost sesizaţi, marţi, prin apel la 112 că, pe calea unidirecţională Sibiu - Deva a autostrăzii A1, în zona Sebeş, un autoturism a intrat pe contrasens şi circulă către Sibiu pe sensul opus celui în care se defăşoară, în mod normal, traficul.

Poliţiştii l-au oprit pe şofer la scurt timp, în judeţul Alba.

În urma verificărilor, a fost indentificat şoferul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 ani, din judeţul Alba.

Acesta a fost amendat cu 1.160 de lei şi i-a fost reţinut premis de conducere pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile.

Totodată, şoferului i-a fost reţinut certificatului de înmatriculare, pentru deficienţe majore la sistemul de iluminare-semnalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici