Video Bătaie între doi bărbaţi în faţa sediului Poliţiei Galaţi, oprită de un trecător | VIDEO

Doi bărbaţi beţi, fără adăpost, s-au luat la bătaie în faţa sediului Poliţiei Galaţi. Scena a fost filmată de un trecător, iar poliţiştii i-au amendat pe cei doi după ce au văzut imaginile postate pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

332 afișări

Incidentul s-a produs pe trotuarul din faţa sediului poliţiştilor gălăţeni şi a fost filmat de un trecător, care a postat imaginile pe Facebook.

În filmare se poate vedea cum cei doi oameni ai străzii, care erau beţi, s-au bătut cu pumnii şi cu două beţe până când unul dintre ei a căzut pe trotuar, sub privirile mai multor persoane care au asistat la incident, dar nu au intervenit.

Scandalul a fost oprit de o persoană aflată în trecere.

Ulterior, imaginile postate pe Facebook au fost văzute de poliţişti, care i-au amendat pe cei doi scandalagii.

„Este vorba despre două persoane fără adăpost de 42 de ani şi de 57 de ani. Erau sub influenţa alcoolului, s-au luat la bătaie pe stradă. Ei au fost filmaţi de un trecător. Ca urmare a imaginilor apărute în mediul on-line, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Galaţi s-au autosesizat şi i-au identificat pe cei doi bărbaţi implicaţi în acest incident. Ei nu vor să depună plângere, dar au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu 200 de lei, fiecare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici