Video Brad împodobit cu amenzi primite în urma protestelor, în faţa MAI. Tensiuni între protestatari şi jandarmi

În jur de 20 de persoane s-au strâns, marţi dimineaţa, la sediul MAI, unde au împodobit un brad cu amenzi, acestea fiind sancţiunile pe care le-au primit în urma protestelor la care au participat.

2343 afișări

"În concordanţă cu comunicatul IGP, potrivit căruia de Paşte serbăm Naşterea Domnului, am adus şi noi un brad, ca să scoatem în evidenţă incompetenţa instituţiilor din România. Din cauza incompetenţilor din MAI noi am ajuns ca după 400 de zile de protest să avem peste 200 de amenzi. De asemenea, Legea 60 este o aberaţie, pentru că nu este normal să-i ceri viceprimarului autorizaţie să protestezi împotriva lui", spune Mihai Dide, unul dintre iniţiatorii protestului.

La mitingul din faţa MAI au existat şi tensiuni între protestatari şi jandarmi. Persoanele care s-au strâns în faţa sediului MAI au încercat să treacă de gardul parcării din faţa MAI ca să ajungă mai aproape de clădire, însă forţele de ordine nu le-au permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici