Video Ce se întâmplă cu vacanţele în Grecia? Anunţul autorităţilor

  • Autorităţile din Grecia au de gând să le ceară turiştilor, la intrarea în ţară, un paşaport de sănătate
  • Agenţiile de turism din Croaţia vor să stabilească anumite coridoare turistice spre ţară
  • Secretar de stat: poţi să fii infectat în primele două zile şi să nu ai testul PCR pozitiv
10099 afișări

Ai apucat să-ţi iei bilete pentru vacanţă în Grecia? Trebuie să ştii că autorităţile de acolo ar putea să nu te lase să intri în ţară fără un paşaport sau certificat de sănătate.Va fi obligatoriu să dovedeşti că nu ai Covid 19. Ministrul Turismului din Grecia a anunţat măsura.

Dr. Nicolae Garofil, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Certificat de sănătate nimeni nu poate da în absenţa unor teste şi testul, dacă îl faci astăzi, nu te scuteşte ca mâine sau poimâine, Doamne fereşte, să fii infectat când ajungi în Grecia, mii se pare o utopie să solicităm astfel de certificate. Niciun medic nu-şi poate asuma să-şi pună parafa pe un clinic sănătos 

La precauţii se gândesc şi agenţiile de turism din Croaţia. Şi în Germania autorităţile vor emite certificate de imunitate persoanelor care s-au vindecat de coronavirus. Deocamdată nu este stabilit nimic oficial. Se vehiculează chiar ideea ca acest paşaport de sănătate să fie o brăţară electronică prin care să fie monitorizată permanent temperatura corpului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici