Video Cheloo, solistul trupei Paraziţii, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei pentru consum de droguri

Cătălin Ştefan Ion, solistul trupei Paraziţii, a sosit, miercuri dimineaţa la Tribunalul Prahova, unde a semnat o declaraţie prin care admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei, încheiat cu DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3477 afișări

Procurorii au propus, potrivit acordului semnat de Cătălin Ştefan Ion, o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare în dosarul în care solistul trupei Paraziţii este cercetat pentru trafic de droguri.

Acesta admite că a consumat droguri.

După semnarea acordului, întrebat de jurnalişti dacă acest dosar îi pătează imaginea publică, solistul a declarat că „imaginea este deteriorată şi groaznică de o viaţă, încât nu cred că mai poate schimba imaginea mea ca artist sau ca persoană”

Totodată, Cheloo a mai spus că „decizia judecătorilor este decizia care trebuie acceptată”.

Instanţa a rămas în pronunţare.

Surse judiciare au declarat a avut loc o negociere la care au participat solistul trupei Paraziţii însoţit de avocat şi procurori, iar în urma acestei negocieri a fost încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei iar Cheloo l-a semnat.

Actul a fost trimis Tribunalului Prahova, magistraţii acestei instanţe având acum rolul de a admite sau de a respinge acest accord.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici