Video Cine sunt artiştii români din spatele fotografiei apărute în Washington Post la categoria “Cele mai bune imagini ale săptămânii”

  • Andreea Alexandru, fotoreporter Mediafax, se mândreşte cu fotografia apărută în Washington Post la categoria “Cele mai bune imagini ale săptămânii”
  • Andreea are o experienţă de 12 ani iar fotografiile ei au apărut în toate publicaţiile străine
  • Lucrarea cu întreg sistemul solar, realizată pe faţada Şcolii Gimnaziale nr. 194 din Bucureşti, este opera artistului Pandele
1114 afișări

Andreea Alexandru este fotoreporter Mediafax şi are o experienţă de 12 ani. Ea se poate mândri cu munca ei, deoarece fotografia cu pereţii pictaţi ai Şcolii Gimnaziale nr. 194 din Bucureşti a apărut în Washington Post la secţiunea „Cele mai bune imagini ale săptămânii”. Fotografia a fost aleasă de pe fluxul Associated Press (AP), furnizor de ştiri internaţionale, cu care Andreea are o colaborare de peste 10 ani. Nu este pentru prima dată când pozele ei sunt apreciate şi apar în presa străină. Chiar şi meme-uri celebre care îi ilustrează pe politicienii noştri, la care sigur ai râs şi tu măcar o dată, au fost realizate cu ajutorul fotografiilor ei.

Cel care i-a oferit ocazia să facă această poză a fost Radu Pandele. Artistul a muncit o vară întreagă pentru a îmbrăca pereţii şcolii cu întreg sistemul solar.

Andreea Alexandru, fotoreporter Mediafax: eu fac fotografii ca să înţeleg lumea exterioară şi să înţeleg cum funcţionează ceilalţi oameni de lângă mine.Muralul este foarte bine realizat şi balta aceea a ajutat perfect situaţia.  Am făcut Arhitectură, am făcut Arte Plastice şi este o obsesie cu simetria.  Mie imi place să fac fotografii de presă şi îmi place foarte mult să am oameni în cadru. Îmi plac emoţiile lor. Imi place să arăt cum funcţionează lumea.

Radu Pandele, artist:  Am folosit vopsea lavabilă. Spray special pentru graffiti. Am lucrat doar eu împreună cu un asistent. Este o fotografie remarcabilă şi prima fotografie pe care o am cu desenul.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici