Video Circulaţia este oprită în pasajul Unirii din Capitală, din cauza unui autoturism care a luat foc. UPDATE: Incendiul a fost stins

  • Circulaţia este oprită în pasajul Unirii din Capitală, din cauza unui incendiu produs la un autoturism care a luat foc.
  • UPDATE: Incendiul în pasaj a fost stins.
998 afișări

UPDATE 10:50: Incendiul a fost stins. În pasaj şi pe rampele de acces au fost aproximativ 100 de autoturisme. 20 de persoane au fost evacuate de echipele de salvatori, au precizat cei de la ISU.

UPDATE: Potrivit autorităţilor, în pasaj sunt doar forţele de intervenţie, toate celelalte persoane au fost evacuate. În autoturismul la care s-a produs incendiul erau doi adulţi şi un copil.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că pompierii intervin marţi pentru stingerea unui incendiu produs în Pasajul Unirii. În interior, arde un autoturism, cu degajari mari de fum.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment”, potrivit ISU. 

Pompierii intervin cu cinci autospeciale, iar circulaţia auto prin zonă este oprită. La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale ale pompierilor şi un echipaj SMURD. Ulterior, numărul echipajelor a fost suplimentat până la opt autospeciale ale pompierilor şi cinci echipaje SMURD.

Cauza producerii incendiului va fi stabilită la finalul misiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici