Video #COLECTIV Oamenii din flăcări. Un material eveniment, marca MEDIAFAX, la 4 ani de la tragedia care a schimbat o ţară

„A fost o tristeţe pe care nu am mai simţit-o şi sper să nu o mai simt niciodată în viaţă, pur şi simplu am fost cuprins de nişte regrete pe care nu credeam că le poţi avea înaintea faptului împlinit”, Mesajul supravieţuitorilor va fi difuzat miercuri, 30 octombrie, la 4 ani de la tragedia din Colectiv.

1155 afișări

Ce a învăţat statul? Ce am învăţat noi?

Cum arată viaţa după Colectiv?

Despre toate acestea veţi afla chiar de la cei care au scăpat din Iad.

Un material eveniment, marca MEDIAFAX, va fi difuzat miercuri, 30 octombrie.

„M-am uitat spre club şi era o flacără imensă, aşa, ca în filmele de groază de sus până la mijlocul...  aproape de capul nostru”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici