Video Copii vor lua parte la exerciţii ale “mascaţilor”, de 1 iunie, la sediul MAI - VIDEO

Copii vor putea lua parte, pe 1 iunie, la exerciţii ale „mascaţilor” de la trupele speciale ale Poliţiei Române, la sediul Ministerului Afacerilor Interne acolo unde va fi ziua „Porţilor Deschise”.

210 afișări

Pe 1 iunie, pe platoul din faţa Ministerului Afacerilor Interne, copii vor putea lua parte la exerciţii demonstrative ale celor de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) din cadrul Poliţiei Române. Potrivit reprezentaţilor instituţiei, vor fi demonstraţii cu echipe de “mascaţi” şi lunetişti, dar şi simulări de dezamorsare de bombe cu robotul TeleMax-TeleRob, folosit în cazul alertelor cu pachete suspecte.

Evenimentul va avea loc cu ocazia Zilei Porţilor Deschise la Ministerul Afacerilor Interne, între orele 08.00-13.00.

Pe lângă “mascaţii” de la trupele speciale, copii vor putea vedea şi exerciţii ale jandarmilor, poliţiştilor de frontieră şi pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului de Interne, vor fi şi prezentări ale elicopterelor Inspectoratului General de Aviaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici