Video DECLARAŢIA ZILEI Eroul ieşean de la Londra va cere daune pentru drama prin care trece

Florin Morariu, eroul ieşean de la Londra care s-a luptat cu teroriştii, va cere daune pentru drama prin care trece

4479 afișări

”Din păcate, statul britanic nu m-a ajutat cu nimic. Am fost obligat să mă întorc în România, după ce proprietara locuinţei în care stăteam cu chirie m-a rugat să plec de acolo, deoarece se temea, pentru că atacatorii erau din acelaşi cartier. Nu am mai avut unde să dorm, nu mai aveam bani, pentru că zona respectivă a fost închisă imediat după atacuri, am plecat doar cu un troler şi într-un tricou, lăsasem geaca mea unei femei care leşinase pe stradă în timpul incidentelor. Mergeam pe stradă prin Londra, mă vedeam la tv în vitrinele magazinelor de acolo, dar eu eram un imigrant fără casă şi fără bani...Sincer vă spun că îmi este şi teamă să mă întorc în Londra, pentru că am sentimentul că voi fi nevoit să mă uit mereu peste umăr”, a declarat Florin Morariu, ieşeanul care s-a luptat cu teroriştii la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici