Video Doi cetăţeni albanezi care au încercat să intre ilegal în ţară, opriţi la frontiera de vest - VIDEO

Doi cetăţeni albanezi în vârstă de 29, respectiv 33 ani, care au încercat să intre ilegal în ţară, au fost opriţi la frontiera de vest, fiind predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

186 afișări

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în cadrul acţiunilor de supraveghere desfăşurate la graniţa cu Serbia, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, ITPF Timişoara, au depistat, duminică, doi cetăţeni albanezi care intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera "verde”.

Poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia, spre teritoriul României. O patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa a reţinut cele două persoane la aproximativ 400 de metri de frontieră, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 29, respectiv 33 ani.

Cei doi sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, cei doi cetăţeni albanezi fiind predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici