Doi sirieni ascunşi în lada de unelte a unui camion, depistaţi la PTF Calafat - VIDEO

Doi cetăţeni sirieni au fost găsiţi, în noaptea de miercuri spre joi, ascunşi în lada de unelte a unui camion care intra în ţară, prin Punctul de Trecere a frontierei Calafat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

240 afișări
Imaginea articolului Doi sirieni ascunşi în lada de unelte a unui camion, depistaţi la PTF Calafat - VIDEO

Doi sirieni ascunşi în lada de unelte a unui camion, depistaţi la PTF Calafat - VIDEO

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în noaptea de miercuri spre joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul turc Onder G., în vârstă de 54 de ani, la volanul unui automarfar încărcat cu ţevi metalice din Turcia pentru Germania.

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au verificat automarfarul şi au descoperit, ascunşi în lada de unelte de sub remorca acestuia, doi bărbaţi. Cei doi sunt cetăţeni sirieni, cu vârste de 25, respectiv 28 de ani. Aceştia au declarat că s-au ascuns în locul "special” amenajat al TIR-ului într-o parcare din Sofia, cu intenţia de a ajunge în Germania.

Călătoria celor doi sirieni a fost întreruptă, iar şoferul, automarfarul şi cei doi migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici