Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul adolescentei care a căzut de pe un bloc din Sibiu în timp ce îşi făcea un selfie

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală în cazul adolescentei care a murit, miercuri seara, după ce a urcat la etajul 9 al unui bloc din centrul Sibiului pentru a face un selfie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4084 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul adolescentei care a căzut de pe un bloc din Sibiu în timp ce îşi făcea un selfie

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul adolescentei care a căzut de pe un bloc din Sibiu

După audieri maraton, joi dimineaţa reprezentanţii Poliţiei Sibiu au decis să deschidă un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă pentru faptă.

"S-a deschis un dosar penal la Poliţia Municipiului Sibiu, Biroul Investigaţii Criminale, deocamdată pentru infracţiunea de ucidere din culpă, in rem. Colegii mei vor merge în cursul zilei de astăzi (n.r. - joi) la Parchet, cazul va fi preluat de un procuror. Au fost audiaţi martorii şi cei care au însoţit-o, toată lumea care a avut cunoştinţă de acest eveniment şi care era prezentă la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr.

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit, miercuri seara, după ce, în timp ce îşi făcea un selfie cu prietenii la etajul nouă al unui imobil din centrul Sibiului, s-a rupt balustrada şi a căzut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici