Video Două persoane, rănite în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor din Piteşti

Două persoane au ajuns, marţi dimineaţa, la spital, în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa lor din Piteşti, din cauza unei defecţiuni la un aparat electric. Femeia a suferit arsuri la faţă şi mâini, iar fiul ei s-a intoxicat cu fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

512 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, două autospeciale de pompieri, dar şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Argeş.

În casa care a luat foc locuiau trei persoane, o femeie în vârstă de 86 de ani şi cei doi băieţi ai săi.

Potrivit anchetatorilor, atât femeia, cât şi unul dintre fii, în vârstă de 55 de ani, au ajuns la spital.

"Femeia prezintă arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, iar bărbatul o posibilă intoxicaţie cu fum. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş pentru investigaţii suplimentare şi îngrijire de specialitate", a declarat Mădălina Epure.

Poţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Pompierii cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, primele indicii ducând spre o defecţiune la un aparat electric.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici