Video Droguri găsite în una dintre cele mai frecventate staţiuni de la Marea Neagră. Persoane prinse în flagrant de poliţişti

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au prins în flagrant 12 persoane, în Vama Veche, care aveau asupra lor droguri de risc şi de mare risc. Lor le-au fost deschise dosare penale.

2124 afișări

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au desfăşurat o acţiune pentru combatere a traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche.

În urma acţiunilor, poliţiştii au depistat în flagrant 12 persoane, fiind constatate 12 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc.

Poliţiştii au confiscat diverse cantităţi de cannabis, cocaină, MDMA cristale şi pastile ecstasy.

În cauză au fost întocmite dosare penale.

Pe de altă parte, doi bărbaţi care jucau „alba-neagra” pe pasarela din zona Perla a staţiunii Mamaia au fost reţinuţi de poliţişti (VIDEO).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici