Video Drumarii acţionează pe DN 7A, între Voineasa şi Obîrşia Lotrului, unde s-a aşternut strat de zăpadă

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea acţionează, miercuri, cu patru autospeciale, pe DN 7 A, între Voineasa şi Obîrşia Lotrului, unde ninge abundent şi stratul de zăpadă a atins, pe alocuri, pe carosabil, doi centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

343 afișări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu sunt probleme în trafic, deşi stratul de zăpadă atinge 1-2 centimetri, iar angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea acţionează cu patru autospeciale.

„Pe DN 7A, Voineasa - Obîrşia Lotrului, între kilometrii 40 şi 79, este ninsoare abundentă şi lapoviţă, zăpada pe carosabil măsurând 1-2 centimetri. Secţia Drumuri Naţionale acţionează cu patru auto-specializate - tip UNIMOG. Nu sunt probleme de trafic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

O avertizarea de Cod Portocaliu, pentru zona de munte a judeţului Vâlcea, a fost emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru intervalul 19 aprilie, ora 4.00 - 21 aprilie, ora 10.00, fiind prognozate ploi însemnate cantitativ şi ninsori, coroborate cu intensificări ale vântului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici