Video EXPLOZIE urmată de incendiu, la o secţie de încărcare butelii: Zece răniţi/ Patru persoane, intubate în urma deflagraţiei de la Ştei

Zece persoane au suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe corp, luni seara, în urma unei explozii urmate de incendiu la o staţie de încărcare a buteliilor din localitatea Ştei, judeţul Bihor.

2721 afișări

UPDATE ora 23.51: Patru din cele zece persoane rănite în urma exploziei de luni seara de la staţia de încărcare butelii de la Ştei, judeţul Bihor, vor fi intubate preventiv, după ce au suferit arsuri la nivelul căilor aeriene, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

IGSU a transmis, luni seara, că şapte dintre cele 10 persoane surprinse de deflagraţie la staţia de încărcare butelii din Ştei, judeţul Bihor, sunt salariaţi aflaţi în tura de serviciu, acestea prezintând arsuri.

Patru dintre cele şapte victime au arsuri la nivelul căilor aeriene, sunt conştiente şi, preventiv, vor fi intubate.

IGSU mai arată că trei persoane au suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe faţă şi mâini, acestea fiind asistate medical la locul evenimentului.

Deocamdată nu se ştie cum s-a produs explozia, acest lucru urmând să fie stabilit ulterior.

Zece persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu

Potrivit primelor informaţii transmise se IGSU, zece persoane ar fi suferit arsuri corporale de gradele şi 2 în urma unei explozii urmate de incendiu la o staţie de încărcare butelii în localitatea Ştei, judeţul Bihor.

Mai multe echipaje de Intervenţie sunt la faţa locului şi au fost suplimentate resursele medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii intervin cu cinci ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple.

În sprijinul militarilor, la locul intervenţiei s-au deplasat şi două echipaje ale serviciului judeţean de ambulanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici