Video FOTO | Accident grav în Vaslui: Şofer rănit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren

Un şofer a fost rănit, sâmbătă dimineaţa, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată în zona localităţii Griviţa, din judeţul Vaslui.

1076 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa la o trecere la nivel cu calea ferată de pe DN 24D, în apropierea localităţii Griviţa, unde o maşină a fost lovită de un tren care circula între Galaţi şi Bârlad.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24D, în zona localităţii Griviţa, judeţul Vaslui, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe secţia feroviară 703, un tren care circula pe relaţia Galaţi-Bârlad, a lovit un autoturism. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit ISU Vaslui, şoferul a fost încarcerat şi a fost preluat de un elicopter SMURD, care îl va transporta la spital.

Trenul implicat în accident circula pe ruta Galaţi-Bârlad, dar pasagerii sau personalul acestuia nu au fost răniţi.

Reprezentanţii ISU Vaslui au anunţat că un camion şi un echipaj de la Detaşamentul Bârlad au plecat spre locul accidentului pentru a ajuta la eliberarea căii ferate de resturile autoturismului. Trenul încă este blocat.

Taguri:
accident,
tren,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici