Video FOTO Dosar penal pentru şoferul unui microbuz care a blocat urcarea pe podul rutier de la Agigea, nemulţumit că a fost amendat

Poliţiştii din Constanţa au deschis un dosar penal pe numele şoferului unui microbuz care asigură transport de persoane pe ruta Topraisar – Constanţa, după ce, nemulţumit că a fost amendat de oamenii legii, bărbatul a blocat un sens de mers la urcarea pe podul rutier de la Agigea.

2002 afișări

Potrivit poliţiştilor, marţi dimineaţă, în jurul orei 06.25, un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa a oprit în trafic, pe DN 39, în zona podului care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră la Agigea, un microbuz de transport persoane care efectua curse de călători pe ruta Topraisar - Constanţa pentru că în maşină se aflau prea mai mulţi călători.

Practic, şoferul transporta 25 de persoane în microbuz, deşi capacitatea mijlocului de transport era de 15 locuri.

Nemulţumit de faptul că a fost oprit în trafic şi sancţionat, şoferul a poziţionat în mod voluntar microbuzul cu persoane, blocând sensul de mers pe tronsonul Mangalia - Constanţa, pentru aproximativ 40 de minute. În acest timp, poliţiştii rutieri au deviat circulaţia pe contrasens.

Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei rutiere din Constanţa unde i-a fost întocmit dosar penal. De asemenea, el a fost sancţionat contravenţional cu suma de 9.000 de lei.

Călătorii au putut ajunge la Constanţa cu alte microbuze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici