Video FOTO Gospodării şi drumuri inundate într-o comună din Alba, după o ploaie torenţială şi căderi de grindină

Mai multe gospodării şi drumuri au fost inundate, miercuri, în comuna Lopadea Nouă din judeţul Alba, după o ploaie torenţială şi căderi de grindină. Oamenii se tem că livezile de pomi fructiferi şi culturile agricole le vor fi afectate de căderile de grindină.

397 afișări

Un localnic din satul Ciuguzel, comuna Lopadea Nouă, a postat pe contul său de Facebook două filmuleţe cu ploaia torenţială de miercuri, el susţinând, îngrozit, că ”aceasta este puterea lui Dumnezei”, iar în curtea lui este o ”tornadă”.

Priviţi, oameni buni, urmările ploii de la Ciuguzel. Curţi inundate, rafale de vânt. Gheaţa bate pe terasă şi încă plouă foarte tare. Această apă este la mine sub terasă, o terasă acoperită. Fulgeră şi tună. Aceasta e puterea lui Dumnezeu”, a comentat acesta.

El a descris ploaia torenţială în mai multe rânduri ca fiind o tornadă şi o urgie.

Apa cu noroi a ajuns în mai multe gospodării ale oamenilor, iar pentru evacuarea acesteia au intervenit reprezentanţii Primăriei cu utilaje.

De asemenea, canalizările nu au făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii căzute într-un interval scurt de timp, iar mai multe drumuri au fost inundate.

Oamenii se tem că livezile de pomi fructiferi le vor fi afectate de căderile de grindină, iar culturile agricole le sunt compromise, întrucât au văzut şiroaie de apă scurgându-se pe ele.

Mai multe localităţi din judeţul Alba s-au aflat, miercuri, sub cod galben de inundaţii, meteorologii semnalând descărcări electrice, averse de ploaie, vânt puternic şi căderi de grindină.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici