Video FOTO Peste 2000 de tineri se întrec în concursuri sportive şi de băut bere la Zilele Studenţilor Maghiari

Peste 2.000 de tineri au participat, miercuri, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca la lansarea Zilelor Studenţilor Maghiari, eveniment care include concursuri sportive, de dans sau cultură generală, dar şi de băut bere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

582 afișări

Participanţii la lansarea Zilelor Studenţilor Maghiari s-au adunat, miercuri, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, împărţiţi în echipe şi îmbrăcaţi în culorile specifice acestora, după care au pornit într-un marş spre Tăietura Turcului unde este programată prima petrecere.

Printre cele 56 de echipe participante se numără „Sex-press”, „Kama – Szutra”, „Mafia birturilor”, „Am chef să mă îmbăt” sau „Dracii berilor”.

Szekely Kinga, organizatorul manifestării, a declarat presei că Zilele Studenţilor Maghiari este cel mai mare eveniment organizat de studenţii maghiari în anul 2017 în România.

 

„Am lansat cea de-a 24 ediţie a Zilelor Studenţilor Maghiari la care participă peste 2.000 de studenţi din Cluj-Napoca. Cei prezenţi la acest festival studenţesc vor participa la concursuri sportive, de baschet, handbal, fotbal, table, şah, de dans, de cultură generală dar şi de băut bere - beer-pong. Pe lângă aceste activităţi, în fiecare seară vor avea loc petreceri iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Shiver, Dodo, Chris Lawyer, Detour iar în ultima zi va concerta formaţia maghiară Cloud 9+”, a spus Szekely Kinga.

Zilele Studenţilor Maghiari se desfăşoară în perioada 3-7 mai şi este organizată de Uniunea Studenţească Maghiară din Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici