Video FOTO Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite în Olt, în urma unui accident rutier pe DN 6

Un biciclist a murit, iar alte cinci persoane care se aflau în două autoturisme au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, miercuri seara, pe DN 6, în comuna Dăneasa, judeţul Olt, una dintre maşini răsturnându-se în afara carosabilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1017 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX, că echipele de intervenţie SMURD şi de la Ambulanţă au găsit biciclistul decedat şi unul dintre autoturisme răsturnate în afara carosabilului, pe Drumul Naţional 6, pe raza comunei Dăneasa, judeţul Olt.

Potrivit martorilor oculari, una dintre maşini, un Alfa Romeo, care circula dinspre Caracal spre Alexandria şi în care se aflau trei persoane, a evitat biciclistul şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Biciclistul a fost lovit de o altă maşină, în care se aflau doi bărbaţi, care circula din sens invers.

Martorii spun că autoturismul a acroşat biciclistul şi l-a târât pe aproximativ 200 de metri, pe un drum paralel cu DN 6.

„În unul dintre autoturisme se aflau trei persoane, care au refuzat transportul la spital, iar în celălalt se aflau două persoane, care au fost asistate la faţa locului de echipajele medicale. Acestea din urmă au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Caracal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru omor din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici