Video FOTO Un tânăr a fost rănit după ce o butelie a explodat la Hanul Grecilor, lângă Măcin

Un tânăr a fost rănit după ce o butelie a explodat, joi, la Hanul Grecilor, de lângă localitatea tulceană Măcin, pompierii militari intervenind pentru a lichida incendiul care a urmat deflagraţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

973 afișări

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta” al judeţului Tulcea, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Macin a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu generat de explozia unei butelii în bucătăria Hanului Grecilor.

Incidentul s-a petrecut în jurul prânzului, iar patru autospeciale de intervenţie s-au deplasat la faţa locului pentru stingerea incendiului.

În urma exploziei un tânăr în vârstă de 19 ani, care se afla în acel moment în bucătărie, a suferit arsuri la frunte şi s-a deplasat cu maşina personală către spitalul din Macin.

Acesta a fost preluat şi transportat apoi cu o ambulanţă din oraşul Macin la Spitalul Judeţean din Brăila.

Alte persoane nu s-au aflat în pericol, potrivit pompierilor.

Deflagraţia şi incendiul care a urmat au avariat clădirea, iar pentru stingerea focului la locul intervenţiei s-au mai deplasat în sprijin încă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici