Video FOTO, VIDEO Mentalistul Cristian Gog a oferit flori pentru florărese, de 8 Martie

Mentalistul Cristian Gog şi membrii Asociaţiei Magic People au oferit, miercuri, flori florăreselor din Cluj-Napoca, de 8 Martie, spunând că acestea nu prea primesc flori şi că, măcar o dată pe an, e cazul să li se ofere şi lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

506 afișări

Cristian Gog a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că a pregătit circa 150 de buchete de trandafiri albi pentru angajatele din 18 florării din Cluj-Napoca.

„Scopul acţiunii <<Flori pentru florărese>> este să oferim flori şi florăreselor de 8 Martie, pentru că am constatat că acestea nu primesc flori de la rude, cunoscuţi, prieteni. Am zis atunci că, măcar de 8 Martie, este obligatoriu să primească flori. Sperăm că este o surpriză plăcută pentru ele. Oferim, cu ajutorul Asociaţiei Magic People, circa 150 de buchete cu trandafiri albi pentru angajatele din 18 florării, iar dacă ne rămân flori le vom împărţi şi altor florărese din pieţele din oraş”, a spus Cristian Gog.

Mentalistul speră ca în anii viitori proiectul “Flori pentru florărese” va fi extins şi în alte oraşe.

Angajatele de la o florărie din cartierul Zorilor s-au arătat surprinse de florile primite şi l-au felicitat pe Cristian Gog pentru iniţiativă.

„E adevărat că noi nu prea primim flori, iar gestul de 8 Martie ne-a impresionat. Ne bucurăm că cineva s-a gândit şi la noi”, a spus una dintre acestea.

Florăriile în care s-au oferit flori angajatelor sunt din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, dar şi din cartiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici