Video GALERIE FOTO Cincizeci de TIR-uri BLOCATE pe DN 1A întrucât nu sunt echipate corespunzător. Jandarmii montani au sărit în ajutorul şoferilor

Cincizeci de TIR-uri sunt blocate pe DN 1A, între Braşov şi Cheia, din cauza zăpezii viscolite, nefiind lăsate să înainteze pentru că nu sunt echipate corespunzător. Jandarmii prahoveni le-au dus şoferilor ceai fierbinte şi mâncare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

601 afișări

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, în zona Cheia au fost trase pe dreapta aproximativ 50 de TIR-uri care nu mai pot înainta din cauza zăpezii, nefiind echipate corespunzător.

Jandarmii montani din staţiune le-au dus şoferilor ceai cald, apă şi mâncare.

”Sunt aproximativ 50 de TIR-uri blocate pe DN 1, între Cheia şi limita cu Braşovul. Jandarmii le-au dus mâncare, apă şi ceai cald şoferilor. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul unor administratori de pensiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova, Leonard Dragomirescu.

Potrivit acestuia, din cauza viscolului şi a vântului, maşinile care transportă pâine nu au putut ajunge în Cheia.

Poliţia Prahova a făcut filtru la Vălenii de Munte şi nu mai lasă să circule spre Cheia maşinile neechipate corespunzător.

”Oprim TIR-urile care au anvelope de vară la Vălenii de Munte. Am făcut acolo un filtru. Pe DN 1 A, angajaţii de la Drumuri Naţionale acţionează”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Victor Gîlceavă.

Potrivit angajaţilor de la Secţia Drumuri Naţionale Prahova, în zona Cheia acţionează şase utilaje şi au mai fost aduse două de la Târgovişte.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici