Video GALERIE FOTO Incendiu în Cartierul Tei. UPDATE: 42 de persoane au fost evaluate medical, iar opt au fost internate

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, într-un apartament al unui bloc din Carterul Tei din Bucureşti, 42 de persoane fiind evaluate medical. Dintre acestea, şase adulţi şi doi copii au fost internaţi în unităţi medicale din Bucureşti, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Focul a fost stins.

5488 afișări

UPDATE 00:15 Un incendiu a izbucnit, marţi seara, într-un apartament al unui bloc din Carterul Tei din Bucureşti, 42 de persoane fiind evaluate medical. Dintre acestea, şase adulţi şi doi copii au fost internaţi în unităţi medicale din Bucureşti, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Focul a fost stins.

 

Incendiul a izbucnit la etajul trei al unui bloc de pe strada Grigore Moisil. Locatarii au fost evacuaţi.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov şi ambulanţa, incendiul fiind stins la ora transmiterii ştirii.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată pentru a se asigura intervenţia echipelor de pompieri.

Sursa video: Szabo Mirel-Alexandru

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici