Video GALERIE FOTO Peste o mie de timişoreni, la plimbare pe străzile oraşului în cadrul “Pedalării de Primăvară”

Peste o mie de timişoreni de toate vârstele au participat, duminică, la o plimbare pe două roţi pe străzile oraşului, pe un traseu de nouă kilometri, în cadrul acţiunii “Pedalarea de Primăvară”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

348 afișări

“Pedalarea de Primăvară” este organizată de “Verde pentru Biciclete”, iar în acest an a ajuns la ediţia cu numărul opt.

Peste o mie de timişoreni de toate vârstele şi-au dat întâlnire, duminică, în parcarea Timco. Aici, au primit baloane cu “Verde pentru Biciclete”, dar şi numere verzi de bicicletă. De asemenea, cei mai norocoşi dintre participanţii la pedalare s-au ales cu abonamente gratuite la sala de sport.

După ce au făcut câteva exerciţii fizice de încălzire, iubitorii mersului pe două roţi au pornit într-o pedalare pe străzile Timişoarei, pe un traseu de nouă kilometri. Printre participanţi s-au numărat şi persoane care au venit cu câinii la pedalare, părinţi cu copii, domnişoare cu coşuri de bicicletă pe care le-au umplut cu flori, cochet îmbrăcate.

“Astăzi (n.r. duminică) are loc Pedalarea de Primăvară, noi spunem că este cea mai mare pedalare din an. Am pregătit surprize pentru biciclişti: câteva premii de la parteneri, în plus, în Piaţa Libertăţii am pregătit câteva demonstraţii de scrimă, respectiv nişte activităţi antrenante pentru copii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, coordonatorul “Verde pentru Biciclete”, Romina Faur.

Reprezentanţii “Verde pentru Biciclete”, o mişcare pentru pedalare înfiinţată în urmă cu opt ani, spun că au împărţit aproape 18.000 de numere verzi pentru biciclete în tot acest timp. La Timişoara se află cea mai mare comunitate de biciclişti din ţară.

Pedalarea de Primăvară dă startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfăşurate în sezonul cald. Următoarea plimbare pe două roţi va avea loc în data de 21 mai, “Cochete pe biciclete”.

“Pedalăm împreună pentru un stil de viaţă mai sănătos, pentru egalitate în trafic şi pentru un oraş mai puţin poluat”, arată “Verde pentru Biciclete”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici