Video Gestul unei firme de IT: a renunţat la viitoarele evenimente şi a investit 450.000 de euro pentru a ajuta medicii

  • Compania a renunţat la un buget de 450.000 de euro şi l-a investit în ventilatoare şi echipamente medicale
  • 50 de ventilatoare, peste 50.000 de măşti şi 5.000 de combinezoane au fost donate spitalelor
  • Toţi angajaţii companiei au venit în ajutorul medicilor din linia întâi
369 afișări

"În geanta aceasta sunt toate accesoriile pentru punerea în funcţiune a dispozitivului. Aici sunt nişte filtre de aer de rezervă. Ventilatorul arată aşa. Aici este un umidificator. El plisează frumos, nu trebuie tras. Aici este o mască şi aici avem tubulatura şi încărcătorul, prezintă un mebru al firmei.

Aparatele şi echipamentele de protecţie au fost donate de o firmă IT din Cluj. Compania a decis ca banii alocaţi pentru viitoarele evenimente ale companie, să fie investiţi în echipamente medicale în valoare de 450.000 de euro.

Voicu Oprean, CEO companie IT: “Am comandat aproximativ 50 de echipamente de ventilaţie mecanică non-invanzivă, acum o săptămână le-am primit şi imediat le-am şi donat la şapte spitale. Banii au fost exclusiv banii firmei, am decis să renunţăm la anumite evenimente. Am mai adus măşti, aproximativ 50.000 de măşti. Am simţit, aşa am simţit pur şi simplu."

Medicii au rămas profund impresionaţi de modul în care comunitatea le-a sărit în ajutor.

Bogdan Popovici, medic chirurgie toracică: “Nu pot decât să apreciez că persoane private au scos bani din buzunarele lor ca să acopere nişte necesităţi de moment. + Au venit măşti când am avut nevoie de măşti, au venit viziere când am avut nevoie de viziere, au venit ventilatoare când am avut nevoie de ele, care rapid, eficient, au acoperit nişte lipsuri, le mulţumim foarte mult şi au ajutat enorm de mult.”

50 de ventilatoare non-invazive, peste 50.000 de măşti şi 5.000 de combinezoane au ajuns în spitalele din Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici