Video Gospodării inundate şi trafic îngreunat după ploaia torenţială care a lovit Capitala - GALERIE FOTO, VIDEO

Trafic îngreunat la intrarea în Capitală, două benzi de circulaţie fiind inundate pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântâna Mioriţa, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate din cauza ploii torenţiale şi pe strada Coralilor din Sectorul 1 dar şi în cartierul Colentina.

6730 afișări

GALERIE FOTO

Traficul se desfăşoară cu dificultate în Sectorul 1, la intrarea în Capitală. Pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti două benzi de circulaţie sunt inundate iar pe strada Coralilor din Sectorul 1 se circula îngreunat din cauza ploii torenţiale.

De asemenea, se circulă cu dificultate şi în cartierul Colentina, din cauza unui semafor defect.

Pompierii anunţă că 20 de imobile din Capitală şi din judeţul Ilfov au fost afectate de ploi, subsolurile şi gospodăriile locuinţelor fiind inundate.

ISU intervine şi pe strada Aviator Popişteanu, unde un copac a căzut pe un autoturism.

Zonele Chitila şi Otopeni sunt cele mai afectate de ploi, precizează sursa citate.

Până la ora 20.30 a fost valabilă o averizare de tip cod portocaliu de ploi pentru jumătatea de Nord a municipiului Bucureşti şi local în judeţul Ilfov, în localităţile : Buftea, Chitila, Otopeni, Pantelimon, Voluntari, Afumaţi, Baloteşti, Brăneşti, Chiajna, Ciolpani, Ciorogârla, Corbeanca, Dascălu, Dobroeşti, Dragomireşti-Vale, Găneasa, Grădiştea, Gruiu, Moara Vlăsiei, Mogoşoaia, Nuci, Periş, Petrăchioaia, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Tunari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici