Video Imagini inedite: Poliţiştii din Murfatlar au „dirijat” o turmă de oi să traverseze DN 3 | FOTO, VIDEO

Poliţitştii locali din Murfatlar au „dirijat” o turmă de oi ajunsă pe DN 3 să traverseze şoseaua pentru a se putea relua traficul rutier, blocat din cauza animalelor. Imaginile cu poliţiştii care au fost pe post de antemergători ai ovinelor au devenit virale.

387 afișări

Incidentul a fost filmat, joi, pe Drumul Naţional 3, la ieşirea din Murfatlar spre Ciocârlia, judeţul Constanţa, chiar de către un participant la trafic, nemulţumit că a trebuit să aştepte în coloană cât timp poliţiştii locali din Murfatlar „dirijau” oile.

Animalele „coteau” pe Drumul Comunal 27, care duce către localitatea Siminoc, fiind însoţite de mai mulţi ciobani, dar având antemergători poliţişti locali.

Conducătorii auto care au avut ghinionul să fie prinşi în ambuteiajul ovin au trebuit să aştepte aproximativ un sfert de oră până când animalele au intrat pe drumul comunal, iar poliţiştii locali din Murfatlar au permis reluarea traficului pe DN 3.

Conducerea Poliţiei Locale Murfatlar a recunoscut producerea incidentului, precizând că s-a acţionat astfel chiar în urma unei solicitării primite din partea proprietarului animalelor, care a cerut ajutor pentru a-şi traversa animalele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici