Incendiu de proporţii în Prahova: La Filipeştii de Târg, o casă şi două autoturisme sunt în flăcări

Pompierii militari din Prahova intervin cu 5 autospeciale, sâmbătă seară, pentru stingerea unui incendiu de proporţii izbucnit în comuna Filipeştii de Târg, transmite corespondentul Mediafax

1918 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii în Prahova: La Filipeştii de Târg, o casă şi două autoturisme sunt în flăcări

Incendiu de proporţii într-o comună prahoveană, unde o casă şi două autoturisme sunt în flăcări (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

"Incendiul este mare. Este vorba despre o casă particulară şi două anexe gospodăreşti. În plus, şi un garaj a fost cuprins de flăcări, iar două autoturisme ard” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Nu mai puţin de 12 persoane, speriate de amploarea flăcărilor, au sunat la numărul de urgenţă112 să anunţe incendiu, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

ISU Prahova intervine cu 5 autospeciale să stingă incendiul şi să prevină ca flăcările să se extinde la gospodăriile învecinate.

"Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, la acoperiş. Nu este nimeni rănit”, declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Deocamdată nu se ştie de la ce au pornit flăcările.

La momentul transmiterii ştirii, pompierii lucrau pentru lichidarea incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici