Incendiu de proporţii în Prahova, pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Traficul feroviar este afectat - VIDEO

Mai mulţi baloţi şi deşeuri plastice au luat foc, marţi după-amiază, la un depozit din Floreşti, judeţul Prahova, care colectează şi reciclează mase plastice, suprafaţa afectată de incendiu fiind de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

3046 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii în Prahova, pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Traficul feroviar este afectat - VIDEO

Incendiu de proporţii în Prahova, pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Traficul feroviar este afectat

Reprezentanţii ISU Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu există victime, focul generând foarte mult fum.

"Se va realiza un culoar cu ajutorul unui buldoescavator pentru a impiedica propagarea focului la vecinătăţi. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. Intervenim cu 50 de pompieri şi 8 autospeciale. Forţele au fost suplimentate", a declarat, pentru MEDAIFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Prahova: Tren oprit în Gara Câmpina din cauza incendiului de la Floreşti

Un tren personal a fost oprit, marţi seara, în Gara Câmpina, traficul feroviar fiind afectat de incendiul izbucnit la un depozit de mase plastice, din localitatea prahoveană Floreşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Prahova, Mădălin Stroe, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şi celelalte trenuri, care sunt programate să treacă prin zona incendiului, vor fi staţionate la Câmpina sau Ploieşti, până când vizibilitatea va permite reluarea traficului feroviar.

„Din cauza fumului degajat în urma incendiului, s-a luat decizia ca în zonă să fie restricţionată circulaţia feroviară. Până acum, a fost oprit un tren personal, în Gara Câmpina, urmând ca şi celelalte trenuri care ar fi trebuit să treacă pe aici să fie oprite, la Câmpaina sau Ploieşti, până când fumul va permite vizibilitate pentru a se relua circulaţia“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Stroe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici