Video Incendiu în sectorul 4 al Capitalei | O casă a ars în totalitate, pompierii intervin de aproximativ o oră. Degajări mari de fum / Un câine, salvat după ce a rămas blocat într-un gard

Un incendiu a izbucnit la acoperişul unei case din sectorul 4 al Capitalei, în apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, precizând că nu există victime. Locuinţa a fost distrusă în totalitate. Pompierii intervin de o oră la stingerea incendiului.

951 afișări

Potrivit informaţiilor oferite de ISU Bucureşti-Ilfov, acoperişul unei case arde mocnit în sectorul 4 din Bucureşti, la câteva sute de metri de staţia de metrou Dimitrie Leonida. Suprafaţa afectată este de 80 de mp.

Pompierii au reuşit să oprească extinderea focului la o casă care se află la câţiva metri de cea afectată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov precizează că incendiul ar fi pornit de la un aragaz uitat deschis.

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere, cu o autoscară şi cu un echipaj de descarcerare. Nu au fost înregistrate victime.

Echipele de intervenţie au scos din casa respectivă două butelii cu gaz.

Din cauza incendiului, în zonă sunt degajări mari de fum.

Conform susei citate, un câine a rămas blocat într-un gard, speriat fiind de incendiu. El a fost scos de pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici