Incendiu la o fermă de animale din Prahova, flăcările sunt de 15 metri - GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o fermă de cai şi vaci din localitatea Potigrafu, judeţul Prahova, iar pompierii intervin cu şase autospeciale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2064 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fermă de animale din Prahova, flăcările sunt de 15 metri - GALERIE FOTO

Incendiu la o fermă de animale din Prahova, flăcările sunt de 15 metri - GALERIE FOTO

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru stingerea incendiului izbucnit la o fermă de cai şi vaci.

“Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, ard două grajduri. Până acum nu ştim să existe animale moarte. Ne-am deplasat cu şase autospeciale şi o ambulanţă” a declarat purtătorul de cuvânt ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit martorilor, flăcările sunt înalte de aproximativ 15 metri.

“ Focul se întinde repede, ca vântul. E dezastru. E desfăşurare mare de forţe aici. Incendiul este foarte mare, flăcările şi fumul se văd de la Ploieşti. Au 15 metri înălţime. Animalele au fost salvate. Au apucat să le dea drumul pe câmp”, a declarat un localnic.

Potrivit aceloraşi martori, la fermă erau patru îngrijitori în momentul în care a izbucnit incendiul, iar unuia i-a ars maşina.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici