Video INCENDIU la un depozit de cauciucuri din Galaţi, cu degajare mare de fum | FOTO, VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit duminică după-amiază la ieşirea din oraşul Galaţi, iar flăcările au cuprins un teren cu vegetaţie uscată şi un depozit de cauciucuri. Pompierii au încercuit zona şi încearcă să stingă incendiul, dar intervenţia este dificilă din cauza fumului gros.

711 afișări

Incendiul a izbucnit într-o zonă industrială, aflată în apropierea frontierei cu Republica Moldova.

Iniţial a fost un incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins la un depozit de cauciucuri utilizate în industria minieră.

Pompierii care au ajuns la faţa locului au încercuit zona şi încearcă să stingă depozitul deasupra căruia se ridică foarte mult fum. Din primele informaţii, nu există victime, iar riscul ca incendiul să se extindă este destul de scăzut.

„Incendiul este în Zona Liberă. Arde un depozit de cauciucuri, sunt cauciucuri de la utilaje miniere. Cauciucurile au aproximativ doi metri, fiecare, sunt sute de cauciucuri, din cauza asta este fum gros. Incendiul a pornit de la vegetaţia uscată, s-a extins la depozit. Este o intervenţie grea, pompierii au încercuit zona. În apropiere este calea ferată şi zona de frontieră”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Pentru stingerea incendiului acţionează patru autospeciale cu apă şi spumă ale ISU Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici