Video Incendiu puternic într-o zonă turistică din România. O casă, în flăcări la Moieciu. În zonă nu există hidranţi - VIDEO, FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o casă Moieciu, judeţul Braşov, intervenţia fiind dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi. Cele 13 persoane aflate în interior au reuşit să iasă singure, iar una din proprietare a suferit un atac de panică.

1878 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul care a cuprins casa din lemn s-a dezvoltat foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos.

Intervenţia pompierilor este dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi şi sunt nevoiţi să se alimenteze din pârâul din localitate.

În casă se aflau 13 persoane, între care un copil, şi toate au reuşit să iasă singure. Una dintre proprietare, o femeie în vârstă de 56 de ani, a suferit un atac de panică şi i s-a acordat primul ajutor de către paramedicii SMURD.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi şi este, potrivit lui Ciprian Sfreja, în curs de lichidare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici