Video Incendiu puternic la groapa de gunoi a oraşului Arad | FOTO, VIDEO

Un incediu puternic a izbucnit, vineri dimineaţa, la groapa de gunoi a oraşului Arad, fiind afectată o suprafaţă de aproape 3.000 mp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

357 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la groapa de gunoi a oraşului Arad, aflată la ieşire spre localitatea Şofronea. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 04.40 ca fiind unul de vegetaţie uscată, dar în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului au observat că ard deşeurile din groapa de gunoi, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp.

“Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi şapte subofiţeri”, a informat ISU Arad. După câteva ore de intervenţie, flăcările au fost stinse, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt degajări de fum.

În sprijinul pompierilor au venit angajaţi ai firmei de care aparţine groapa de gunoi, care intervin cu buldoexcavatoare şi camioane de pământ. Reprezentanţii ISU Arad estimează că incendiul va fi stins complet după câteva zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici