Video INCENDIU puternic la o fabrică de mase plastice din Hunedoara. Fumul dens face dificilă intervenţia pompierilor. O victimă are arsuri pe membre

Un bărbat a fost transportat la spital, duminică seara, cu arsuri la picioare, în urma unui incendiu puternic izbucnit la o fabrică de mase plastice din apropierea municipiului Hunedoara, fiind afectată zona în care erau colectate deşeurile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2024 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

"Incendiul a izbucnit în apropierea municipiului Hunedoara, la o companie pentru fabricarea maselor plastice. Incendiul se dezvoltă într-o zonă unde erau colectate deşeurile din plastic, se întinde pe câteva sute de metri pătraţi. Acţionăm cu două autospeciale de stingere de la Detaşamentul din Hunedoara, o ambulanţă SMURD, precum şi alte două maşini de stins incendii cu capacitate mărită de la Deva. Ambulanţa a transportat la spitalul din Hunedoara o persoană cu arsuri pe membrele inferioare, un bărbat. Este muncitor pe platforma industrială", a spus Anemona Doda.

Acţiunea pompierilor este îngreunată de fumul dens cauzat de arderea plasticului.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici