Video Încrederea oamenilor e şi mai greu de câştigat în vremuri grele. Dezamăgiţi de autorităţi, românii îşi pun speranţa în medici şi salvarea divină

  • Oamenii tind să aibă mai multă încredere în Biserică decât în politicieni
  • Unii români afirmă că nu mai au încredere în nimeni
  • Medicii se bucură de încrederea multor români
453 afișări

Tu pe cine te bazezi când statul te dezamăgeşte? Sub ameninţarea coronaviruslui cu toţii avem nevoie de sprijin. Noi am încercat să aflăm cum stau românii cu încrederea în aceste zile. Cei mai mulţi îşi pun speranţele în medici şi în Dumnezeu şi aproape nimeni nu mai are aşteptări de la cei care decid soarta ţării.  

„Ar trebui să avem încredere în toată lumea, mai ales în medici şi în politicieni pentru că ne transmit nişte informaţii statistice. Bineînţeles şi în Biserică, numai că aceste condiţii modifică situaţia.”

Politicienii şi autorităţile au pierdut considerabil încrederea românilor de la începutul epidemiei de Coronavirus. Oamenii s-au orientat spre salvarea divină sau pur şi simplu şi-au concentrat încrederea în propria persoană.  

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici