Video Intervenţie a pompierilor la un copil de 5 ani încuiat în casă. Timp de 45 de minute, militarii şi cadrele medicale au dialogat cu băieţelul, prin uşă, pentru a-l linişti

Pompierii au intervenit, miercuri, într-un apartament din municipiul Constanţa, unde un copil de cinci ani fusese încuiat singur în casă. Vecinii au alertat pompierii, iar aceştia au discutat 45 de minute cu copilul prin uşa închisă, pentru a-l linişti.

907 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” al judeţului Constanţa, militarii au fost sesizaţi să intervină la un apartament dintr-un bloc de pe strada Soveja, de către un vecin care l-a auzit pe copil plângând şi smucind clanţa uşii de la intrarea în locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor, Poliţiei şi Ambulanţei, militarii şi cadrele medicale dialogând cu copilul timp de 45 de minute, prin uşa închisă, pentru a-l linişti.

În acest timp se încerca să se ia legătura cu familia, pompierii precizând că au ales să nu spargă uşa pentru a nu-l traumatiza pe copil.

În cele din urmă concubina tatălui băieţelului s-a întors acasă şi a descuiat uşa, spunând că a plecat de acasă în timp ce copilul dormea şi fost la cumpărături, sperând să se întoarcă până când acesta s-ar fi trezit. Cadrele medicale l-au controlat pe copil şi au spus că nu a păţit nimic, fiind doar speriat de întâmplare.

Un incident similar s-a petrecut săptămâna trecută, tot la o adresă din municipiul Constanţa, pompierii intervenind atunci după ce copilul lăsat singur acasă îşi punea viaţa în pericol aplecându-se de pe pervazul ferestrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici