Video Jaf la o bijuterie din Zalău. Hoţii au ameninţat o angajată cu o armă | VIDEO

Două persoane cu faţa acoperită au pătruns într-o bijuterie din municipiul Zalău, au ameninţat angajata cu o armă şi au furat mai multe bijuterii. Poliţiştii fac anchetă pentru identificarea hoţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

649 afișări

Surse judiciare au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că administratorul unei bijuterii de pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipul Zalău, a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că două persoane necunoscute, cu faţa acoperită, au pătruns în bijuterie, au ameninţat angajata cu o armă şi au furat mai multe bijuterii.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a identifica cele două persoane.

Din primele informaţii, pe camerele de luat vederi sunt doi bărbaţi, îmbrăcaţi în haine sport, care au fugit spre zona parcului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici