Video Jurnal de pandemie. Româncă în Berlin: Te-ai fi aşteptat la măsuri mai dure, dar aici încă există viaţă socială

  • Româncă în Berlin: Te-ai fi aşteptat la măsuri mai dure, dar aici încă există viaţă socială
  • Berlinezii pot ieşi la plimbări în parcuri sau pot face mişcare în aer liber
  • În Germania sunt aproape 72 de mii de cazuri confirmate cu COVID-19
2521 afișări
Diana Zamurca trăieşte în Berlin de 5 ani. În plină criză generată de coronavirus, într-o ţară cu peste 700 de morţi, Diana spune că măsurile nu sunt atât de stricte precum s-ar fi aşteptat.
 
„Sunt permise ieşirile pentru plimbări, sport sau mişcare în aer liber, cu un membru al familiei sau cu un prieten”, spune aceasta. 
 
Pe stradă şi în parc încă mai vezi oameni, chiar dacă aceştia poartă acum măşti.
 
„Sunt permise ieşirile la cumpărături sau la farmacie, deşi foarte mulţi agenţi economici asigură livrare la domiciliu”, relatează românca stabilită în Berlin. 
 
Cozile din faţa magazinelor se întind pe câteva zeci de metri.

Oamenii respect distanţa şi aşteaptă în linişte să le vină rândul să intre la cumpărături.

În Germania, sunt aproape 72 de mii de cazuri confirmate cu COVID 19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici