Video Jurnal de voluntar | Bianca, Ana şi Bruno: Vă mulţumim. Am văzut că nu aţi mai ieşit din case aşa des

  • Bianca este studentă în anul 6, iar Ana şi Bruno sunt studenţi în anul 4 la medicină şi voluntari în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi
  • Bruno: Vă mulţumim. Am văzut că nu aţi mai ieşit din case atât de des
  • Ana: Sunt mulţi cei care nu cred că pot lua virusul. Da, dar îl puteţi transmite părinţilor, bunicilor
1123 afișări

„Salut! Eu sunt Bianca şi sunt aici cu colegii mei Ana şi Bruno, studenţi în anul 4 şi voluntari UPU SMURD şi ei. Bruno?”

„Salut, dragilor, în primul rând vă mulţumesc, că am văzut că nu aţi mai ieşit din case, cel puţin mai puţin decât săptămânile trecute. Problema este că avem foarte multe cazuri suspecte. Sunt mulţi pacienţi care au diferite comorbidităţi şi sunt unii care au asociate infecţii respiratorii şi nu ştim la ce să ne gândim, dacă e un virus gripal simplu sau este noul coronavirus”, spune Bruno. „Vă mulţumim şi vă recomandăm în continuare să staţi în casă cât de mult puteţi, credeţi-mă este foarte important, pentru că acum efectiv nu se ştie cu cine poţi intra în contact, care la rândul lui a luat contact cu cineva confirmat şi de aici ştiţi şi voi că se poate răspândi foarte uşor. Cu atât mai mult să vă gândiţi la părinţii şi bunicii dumneavoastră pentru că ei sunt pacienţii cu risc cel mai mare”, mai spune el.

„În ultimul timp, am auzit foarte multe persoane care merg pe premisa că ei dacă iau acest virus nu o să păţească nimic pentru că au un sistem imun foarte puternic. Da, dar puteţi să îl transmiteţi unor persoane care nu pot face faţă şi aceştia pot fi părinţii voştri, bunicii”, ne sfătuieşte Ana.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici