Video La concert, ca la teatru! Cum a arătat primul concert cu măsuri Covid-19. Rockerul Emil a fost obligat să stea pe scaun la recitalul Cargo

  • Rockerul Emil a rezistat cu greu pe scaun, la concertul Cargo din Timişoara.
  • Deşi evenimentul a fost gratuit şi s-a desfăşurat în aer liber, accesul s-a făcut pe baza de rezervare.
  • La intrare, tuturor participanţilor li s-a verificat temperatura, iar scaunele au fost aşezate la o distanţă de 2 metri.
  • Fanii muzicii rock au fost greu de stăpânit pe scaune.
823 afișări

Organizatorii concertului Cargo de la Timişoara au umplut Piaţa Libertăţii de forţe de ordine. La intrare, participanţilor li s-a măsurat temperatura, iar scaunele au fost aşezate la o distanţă de doi metri. Numărul maxim de participanţi acceptaţi a fost de doar 500. Cei care au îndrăznit să se ridice de pe scaune au fost aşezaţi la loc de forţele de ordine.

Mircea Emil, este un fan înrăit al trupei Cargo şi a ţinut să morţiş să fie prezent la concertul post pandemie de la Timişoara. În perioada stării de urgenţă a stat acasă şi a ascultat Heavy Metal, Thrash metal şi Rock n Roll. Regulile stricte impuse de autorităţi îi par ciudate pentru un astfel de eveniment.

Mircea spune că fanii muzicii rock sunt complet dezinhibaţi la concerte şi au nevoie de libertate.   

„Este un eveniment pe care abia l-am aşteptat, toată perioada asta a fost cam ciudată şi este bine venit un astfel de concert, este într-adevăr un pic cam ciudat faptul că regulile ne impun să stăm un pic aşa la mai distanţă, să stăm pe scaun şi să ne manifestăm un pic mai altfel de cât te manifeşti de obicei la un concert de muzică rock, dar este un pas înainte”, a spus Mircea. 

Şi membrii trupei au depăşit cu greu momentul izolării, dar au acceptat orice restricţii impuse, doar să concerteze. 

„Această perioadă de izolare la domiciliu m-a dărâmat total si psihic, dar şi prin prisma faptului că suntem o trupă cu o activitate bogată”,  a mărturisit Adi Bărar, liderul grupului Cargo.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici