Video Mai multe persoane, surprinse de viitură pe DN 22A, în judeţul Tulcea

Mai multe persoane au fost surprinse de o viitură, în timpul nopţii de miercuri spre joi, pe DN 22A, între localităţile tulcene Nicolae Bălcescu şi Ciucurova, doi oameni suferind atacuri de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1699 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Danciu, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea mai multor persoane surprinse de viitură pe DN22 A, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Ciucurova.

„Mai multe persoane au fost surprinse de viitură. Două persoane au fost preluate de o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea care era în trecere, având atac de panică”, a spus Danciu.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu mai sunt persoane în pericol, potrivit sursei citate, însă, pentru a evita situaţii similare, sectorul de drum a fost blocat.

La faţa locului intervin şi cinci echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici