Video Mai mulţi săteni se răscoală după ce au fost amendaţi pentru că au încălcat interdicţiile: Mergem la primărie şi dăm foc

  • Câţiva săteni din Româneşti, Dâmboviţa, se răscoală împotriva primarului
  • Sătenii din Româneşti sunt supăraţi că au fost amendaţi de poliţie, pentru încălcarea interdicţiilor
  • Zeci de poliţişti şi jandarmi verifică dacă sătenii din Româneşti respectă ordonanţele militare
8371 afișări

Sunt încă oameni care nu înţeleg că interdicţiile impuse prin ordonanţe militare au scopul să-i protejeze. Într-un sat din Dâmboviţa, oamenii sunt revoltaţi că nu mai au voie să circule după bunul plac şi l-au scos ţap ispăşitor pe primar. Spre el îşi îndreaptă toată nemulţumirea, după ce câţiva dintre ei au primit amenzi usturătoare.

Nea Carantină ne dă amenzi uite aşa pe capete. De ce ai luat amenda pe ziua de azi. Că ai ieşit în centru să iei nişte lapte şi ouă la copii, Dane?" 

Bă nene, eu vă asigur că în clipa de faţă o să ieşim toată lumea în stradă. Mergem la primărie şi dăm foc. Că primarul în clipa de faţă dacă iese în centru o să vadă câtă populaţie a strâns el în centru. Şi noi o să strângem zece ori mai mulţi. Pentru ce? A strâns poliţie, a strâns jandarmi. Pentru ce a strâns jandarmii şi poliţia în centru?"

Dimineaţa la ora şapte toată lumea la domnul primar ”Carantină”.

Ameninţările nu l-au speriat pe Nicolae Catrina, primarul din Potlogi. Vrea totuşi să le dea o lecţie scandalagiilor.

 De mine mă interesează mai puţin, dar de oamenii aceştia să-i facem să înţeleagă pentru că sunt veniţi şi din străinătate şi probabil că acolo se comportă altfel, dar când vin la ei acasă consideră că e ţara lor".

Primarul a chemat din nou poliţiştii, ca să verifice dacă, măcar acum, localnicii respectă prevederile din ordonanţele militare. Bineînţeles că, pentru mulţi, restricţiile există ca să fie încălcate. Într-o singură maşină, merg trei oameni, fiecare cu declaraţia lui pe propria răspundere – unul merge să-şi ia pensia, altul la farmacie, iar al treilea la cumpărături.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici