Video La mall, după 15 iunie. Măsurile care trebuie respectate în centrele comerciale începând de luni. VIDEO

  • Mall-urile îşi vor deschide uşile pentru tine din 15 iunie
  • Centrele comerciale şi retailerii au luat toate măsurile de siguranţă necesare pentru a-şi primi înapoi clienţii în condiţii optime
  • Cinematografele şi locurile de joacă din incinta mall-urilor rămân închise şi după 15 iunie
9771 afișări

Din 15 iunie poţi să mergi la mall, dar cu mască. Înainte să intri, trebuie să-ţi dezinfectezi mâinile. Ţi se va lua temperatura în mod automat, iar un agent de pază va verifica dacă porţi masca în mod corect. Poţi să mergi la shopping, dar nu poţi să mănânci ca până acum. Poţi să mergi să faci sport, dar nu şi să te uiţi la filme. Maria Crăciun e gata să te primească.

„Avem voie să venim cu trei prieteni, adică să fim un grup de trei. Dacă sunt membri ai aceleiaşi familii, lucrurile se schimbă. Este foarte dificil însă pentru un centru comercial să monitorizeze acest lucru. Ar trebui să legitimăm persoanele să vedem dacă sunt membri din aceeaşi familie”, explică Maria Crăciun, directorul unui centru comercial.

Patronii de mall-uri sunt foarte fericiţi şi abia aşteaptă să vii la mall. Cât despre măsuri, ele nu au fost făcute publice încă de autorităţi, dar patronii le-au intuit şi au amplasat dezinfectanţi, stickere cu distanţare socială şi de asemenea, la fiecare intrare ţi se va lua temperatura.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici